Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣΤΟΥ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η εξέλιξη της Ογκολογίας και τα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν στην αντιμετώπιση των ασθενών με καρκίνο του μαστού, μας υποχρεώνει να παρουσιάζουμε και τις δικές μας απόψεις συμβαδίζοντας με τη διεθνή κοινή ιατρική γνώμη, προς όφελος των ασθενών μας.


Στο πλαίσιο αυτό, η Μονάδα Μαστού του Ε.Α.Ν.Π. Μεταξά, προχωρά στη διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου Ογκολογίας Μαστού που θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαρτίου 2011 στο ξενοδοχείο Xenia Palace Portaria.


Μετά την πραγματοποίηση των δύο προηγούμενων συναντήσεων το 2009 και το 2010, αποφασίσαμε φέτος να διοργανώσουμε ένα πιο εξειδικευμένο συνέδριο με σκοπό να παραχθεί η πολύτιμη εμπειρία των συναδέλφων που θα συμμετάσχουν και ασχολούνται ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και έτσι ευελπιστούμε ότι πολυπαραγοντικά, θα καλύψουμε όλο το φάσμα των νεότερων δεδομένων που προκύπτουν σε κάθε μία από τις εμπλεκόμενες ειδικότητες. Αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη και γόνιμη συνάντηση.


Άλλωστε η εποχή και ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου, στο πανέμορφο Πήλιο, εγγυώνται εκτός της επιστημονικής και την ψυχοσωματική ανάταση των συνέδρων. Επιπλέον η επιλογή του τόπου διεξαγωγής του Συνεδρίου, θα δώσει την ευκαιρία σε συναδέλφους από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στις εργασίες του.


Εκ μέρους της Μονάδας Μαστού του Ε.Α.Ν.Π. Μεταξά και της Οργανωτικής Επιτροπής, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις εργασίες του Συνεδρίου μας και σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε σκέψεις, απόψεις, γνώσεις, ερωτηματικά και εμπειρία από το φιλικό βήμα της συνάντησης μας.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Δρ. Κυριάκος Καλογεράκος
Χειρουργός
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Υπεύθυνος Μονάδας Μαστού
 ΕΑΝΠ «Μεταξά»

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου