Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

20ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το 20o Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας θα διεξαχθεί το 2011 στη Λάρισα. Για την επιτυχία του εργάζεται ήδη η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου με τη βοήθεια μεγάλου αριθμού εθελοντών, αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας (ΕΚΑ).
Το Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας έχει δικαίως εδραιωθεί στην Ελληνική Ιατρική Κοινότητα και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του ΕΚΑ.
Στόχος του Συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης μεταξύ των συναδέλφων της Ειδικότητάς μας και η δημιουργία επιστημονικού βήματος κυρίως για νέους συναδέλφους. Παράλληλος στόχος είναι η συμμετοχή των Φοιτητών στις Εργασίες του συνεδρίου ώστε αυτοί μελλοντικά να
αποτελέσουν δεξαμενή για την Ειδικότητα μας,  αλλά και η συμμετοχή των Φυσικών Ιατρικής, της Ιατρικής Πληροφορικής και των Τεχνολόγων Ακτινολόγων σε ειδικές συνεδρίες,  ώστε να αναδειχθεί η ανάγκη της συνεχόμενης εκπαίδευσης και συνεργασίας στις νέες μεθόδους.
Οι επιστημονικές εργασίες θα παρουσιασθούν υπό τη μορφή προφορικών και ηλεκτρονικά αναρτημένων ανακοινώσεων και οι καλύτερες από αυτές θα βραβευθούν μετά από κρίση.
Επίσης στο 20ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν  8 Στρογγυλές Τράπεζες σε ισάριθμες ενότητες –  στόχους.  Μέσω της καθιερωμένης Ερευνητικής Συνεδρίας θα εκφρασθεί η ερευνητική δραστηριότητα των Πανεπιστημιακών Ακτινολογικών Εργαστηρίων.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑ και της Οργανωτικής Επιτροπής του 20ου Διαπανεπιστημιακού Συνεδρίου σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου από 10-13 Νοεμβρίου 2011 στο Αμφιθέατρο της Νέας Ιατρικής Σχολής, στην όμορφη και φιλόξενη Λάρισα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

Ιωάννης Φεζουλίδης
Καθηγητής Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πρόεδρος του Συνεδρίου




ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Το δικαίωμα συμμετοχής έχει ορισθεί :

  • Ειδικευμένοι Ιατροί :  55 €
  • Ειδικευόμενοι Ιατροί - Ακτινοφυσικοί : 25 €
  • Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι :  10 €
  • Φοιτητές και Νοσηλευτικό προσωπικό :  ΔΩΡΕΑΝ

Η συμμετοχή μπορεί να καταβληθεί στον Αρ.  Λογαριασμού
ALPHA BANK 310-00-2002- 020898 (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας στείλετε με fax στον αριθμό 210-7711289 το καταθετήριο έγγραφο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην κατάθεση θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε
το εξής: Κωδικός Έργου: 4240

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου