Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας με διεθνή συμμετοχή Καλαμάτα, 6 έως 8 Μαΐου 2011


Αγαπητέ/ή Συνάδελφε


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας, της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής, έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας με διεθνή συμμετοχή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την ιστορική Καλαμάτα, από 6 έως 8 Μαΐου 2011.
Φιλοδοξούμε για μια ακόμα επιτυχή διοργάνωση, ώστε το Συνέδριο αυτό να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όσους ασχολούνται με την Μαστολογία και να αναδειχθεί σε κορυφαίο γεγονός στη χώρα μας.
Καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν επίκαιρα θέματα για τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του μαστού, στοχεύοντας πάντα στην ίαση και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών με καρκίνο. Οι τελευταίες εξελίξεις στις συναφείς ειδικότητες και στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού καλπάζουν και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίασή τους.
Η επιτυχία του Συνεδρίου εξαρτάται από τη συμμετοχή του κάθε ενός από εσάς και ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας.
Σε προσκαλούμε επίσης για μια ξενάγηση στους δρόμους της Ομηρικής πόλης των Φαρών, στα βήματα της πριγκηπέσας Ιζαμπώ στο μεσαιωνικό κάστρο, στους δρόμους όπου πρωτοαντήχησαν οι ιαχές της απελευθέρωσης .
Ευελπιστώντας στη συνάντησή μας στην Καλαμάτα
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Δρ Βασίλης Γεωργούντζος
Συντονιστής Δ/ντής Ακτινοδιαγνωστικής
ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου