Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

19ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, καθηγητής κ. Κ. Στριγγάρης και το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνουν ότι το 19ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Δείτε την αφίσα και το συνοπτικό πρόγραμμα.  Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εγγραφής και να διαβάσετε λεπτομέρειες σχετικά με τις ανακοινώσεις. Η προθεσμία υποβολής των εργασιών είναι η 7η Νοεμβρίου 2014.
Κατά τη διάρκεια του Συνέδριου, θα διοργανωθούν κλινικά φροντιστήρια με θέμα την Καρδιαγγειακή Απεικόνιση με Υπολογιστική Τομογραφία και  Μαγνητικό Συντονισμό. Η δομή των φροντιστηρίων έχει ως εξής: δύο εισαγωγικές ομιλίες με θέματα "Ακτινοανατομία  καρδιάς και  στεφανιαίων αγγείων" και "Τεχνικές μετεπεξεργασίας". Μάθημα ακτινοανατομίας και παθολογίας καρδιάς - στεφανιαίων αγγείων σε σταθμούς εργασίας από εξειδικευμένους καρδιο-ακτινολόγους σε ομάδες ενδιαφερομένων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων, θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας.  
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Συμπληρώστε την φόρμα και αποστολή στο congress@theotokistravel.gr
                         
Γραμματεία: Γεωργία Ιορδανίδου,
Theotokis Travel Congresses
Lufthansa City Center
4, Eleftheroton Sq.
15232 Halandri, GR
Tel: +30 210 6852892
Fax: +30 210 6846676
email:  congress@theotokistravel.gr 
www.theotokistravel.gr


Πρόγραμμα

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου