Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Επαγγελματική ημερίδα

Σάββατο 4 Οκτωβρίου.
Ώρα 10:00 π.μ.
Ξενοδοχείο NOVUS Καρόλου 23 (στάση μετρό Μεταξουργείο).

Ο αγώνας της ΟΤΑΕΔ για την διαμόρφωση του πρότυπου του ενεργού Τεχνολόγου φαίνεται ότι βρήκε απήχηση.
Πιστεύω ότι αφυπνίσαμε πλήθος συναδέλφων ,ενώ θέσαμε σε κίνηση και τον προβληματισμό μας μέσω, κυρίως, της διαρκούς και έγκυρης ενημέρωσης γύρω από κάθε εξέλιξη στο χώρο της Ακτινοτεχνολογίας. Αυτός είναι άλλωστε και ο...
σκοπός της Ομοσπονδίας .
Να αφυπνίσει , να ενημερώσει, να διεγείρει τη σκέψη, να προκαλέσει τον διάλογο , να διευκολύνει την εξαγωγή συμπερασμάτων.
Κυρίως όμως να τονώσει το φρόνημα και την αυτοεκτίμηση όλων ημών των Τεχνολόγων αναδυκνείοντας την επιστημονικότητά μας , τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας καθώς και τον επιτελικό και αναντικατάστατο ρόλο μας σε οποιαδήποτε μονάδα υγείας υπηρετούμε.
Αναμφίβολα , η προσπάθεια ανάδειξης του ρόλου των Τεχνολόγων και η εν γένει αναβάθμιση της Ακτινοτεχνολογίας, αποτελεί μια διαδικασία χρονοβόρα και επίπονη με πολλά διαδοχικά στάδια και φάσεις.
Μία επιτυχία μας λοιπόν εμφανίζεται με την έκδοση της Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος και με όσα θα την ακολουθήσουν.
Η εξέλιξη αυτή που είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς πίεσης- συνεργασίας της ΟΤΑΕΔ με το Υπουγείο Υγείας ελπίζουμε να αποτελεί μόνο τον προπομπό όσων θετικών διεκδικούμε για τον κλάδο μας. Η προσπάθεια όλων μας συνεχίζεται και η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο όχι μόνο παραμένει ,αλλά διαρκώς ενδυναμώνεται.
Στα πλαίσια λοιπόν της ενημέρωσης σας για τις επερχόμενες αλλαγές η ΟΤΑΕΔ σας προσκαλεί το Σάββατο 4/10/14 και ώρα 10.00 στην ενημερωτική Επαγγελματική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο ATHENS NOVUS HOTEL (πλατεία Καραισκάκη-στάση Μετρό Μεταξουργείου).
Συμμετέχουν οι Κος Μπούρλος Δ. (Εργατολόγος) ο οποίος θα μας ενημερώσει για τα ασφαλιστικά θέματα του ΙΚΑ και του Δημόσιου Τομέα , ο εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας της ΟΤΑΕΔ Κος Σακελλαριάδης Γ. (Δικηγόρος) με θέμα ομιλίας την άδεια άσκησης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΤΑΕΔ, Κ.Γεωργιάδης Κ. και ο Γ.Γ. Δρούλιας Σ.
Στοχεύοντας στην καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα ασφαλιστικά ,παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα ερωτήματα σας στο info@otae.gr, προκειμένου να υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος προετοιμασίας του προσκεκλημένου ομιλητή. Τα ερωτήματα να είναι κοινού ενδιαφέροντος και όχι ατομικά.
Για την αντιμετώπιση του οργανωτικού κόστους της εκδήλωσης έχει ορισθεί ως κόστος εγγραφής το ποσό των 10 ευρώ. Το κόστος αυτό αφορά μόνο τα μη μέλη.
Στα μέλη των Ενώσεων και του ΣΤΡΑΕΠΤ (εκπληρωμένες οικονομικές υποχρεώσεις του 2014) η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στο προσκλητήριο για την ενότητα των Τεχνολόγων δεν περισσεύει κανένας από εμάς.
Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το παρόν για να γυρίσουμε σελίδα ,για να κερδίσουμε επιτέλους τον σεβασμό και την εκτίμηση ,για να νιώσουμε επιτέλους υπερήφανοι ως Τεχνολόγοι Ραδ.Ακτινολογίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου